menukaart
Eerst
-
vitello tonnato / carpaccio de veau / veal carpaccio 22
-
garnaalkroketten / croquettes au crevettes / shrimp croquettes 24
-
Bourgondische slakken / escargots de bourgogne / Burgundy snales 19
-
handgesneden Schotse gerookte zalm / saumon fumé / smoked salmon 24
-
rundscarpaccio / carpaccio de boeuf / beeffcarpaccio, rucola, parmigiano 23
-
Reuze gamba gegrild / gamba grillé / grilled kingprawns, salade mix , tartaresaus 24
-
halve kreeft / demi homard / half lobster, kropsla, eitje, cocktailsaus 29
Traditionele keuken
-
zeetong / sole meunière / dover sole , kropsla , frietjes, tartare 42
-
Ossehaas / filet de boeuf /beef filet, gegrilde groentjes, pepersaus of kruidenboter, frietjes 39
-
côte a l'os / côte de boeuf / t-bone (1KG) , kropsla, béarnaise, frietjes 39 P/P
-
black Angus beef "grain fed" / entrecôte black Angus, gegrilde groentjes, chimichuri, frietjes 39
-
Mosselen met witte wijn / moules vin Blanc / mossels in with wine, frietjes 34
-
Kabeljauw royal / cabillaud royal / cod , ravioli met asperges, citroenboter, oostelijk 36
-
steak tartare / tartare de boeuf / beef tartare, kropsla, frietjes 29
-
Reuze gambas gegrild / gamberoni grillé , salade mix , tartaresaus 38
-
kreeft "belle vue" / homard "belle vue / lobster (600GR) 59