Spring naar inhoud

  • HOME
  • MENU
  • WIJNKAART
  • GALERIJ
  • CONTACT
Menu
  • HOME
  • MENU
  • WIJNKAART
  • GALERIJ
  • CONTACT

menukaart





Eerst

  • 1/2e kreeft "Grillé" (te nemen per 2) 34€ P/P
  • vitello tonnato ( kalfscarpaccio) 20€
  • jamon iberico gran réserve, olijvenmix to share 24€
  • garnaalkroketten / croquettes au crevettes , peterselie, citroen 20€
  • Terrine van ganzenlever / terrine de foie d'oie 24€
  • Bourgondische slakken / escargots de Bourgogne 19€
  • tartaar van tonijn / tartare de thon 24€
  • asperges a la flamande 22€

Traditionele keuken

  • Kreeft/homard (600GR) grillé, primeurgroentjes, rijst 68€
  • zeetong / sole meunière , kropsla , frietjes, tartare 38€
  • Ossehaas / filet de boeuf / primeurgroentjes / pepersaus / frietjes 38€
  • Irish rib-eye / entrecôte Irlandaise , primeurgroentjes, béarnaisse, frietjes 36€
  • côte a l'os ( 1KG) , witlofsalade , kropsla, béarnaise, frietjes 35€ P/P
  • kabeljauwhaasje / cabillaud , stoep met bloemkool, grijze garnalen, citroenboter 34€
  • steak tartaar / tartare de boeuf 28€
  • asperges a la flamande , mimosa van ei, geklaarde boter krieltjes 29€

OPENINGSUREN

open op vrijdag, zaterdag, zondag en maandag

voor te lunchen van 12 00 tot 14 00

voor te dineren van 18 00 tot 21 30

gesloten op dinsdag, woensdag en donderdag

PARKEREN

vier parkings op 500 meter afstand van ons, nl. parking Vrijdagmarkt, parking Reep (onder het Sint – Bavohumaniora), Kouter en Sint Michiels.

Design by BVW Design