menukaart
Eerst
-
1/2e kreeft "Grillé" (te nemen per 2) 34€ P/P
-
vitello tonnato ( kalfscarpaccio) 20€
-
jamon iberico gran réserve, olijvenmix to share 24€
-
garnaalkroketten / croquettes au crevettes , peterselie, citroen 20€
-
Terrine van ganzenlever / terrine de foie d'oie 24€
-
Bourgondische slakken / escargots de Bourgogne 19€
-
tartaar van tonijn / tartare de thon 24€
-
asperges a la flamande 22€
Traditionele keuken
-
Kreeft/homard (600GR) grillé, primeurgroentjes, rijst 68€
-
zeetong / sole meunière , kropsla , frietjes, tartare 38€
-
Ossehaas / filet de boeuf / primeurgroentjes / pepersaus / frietjes 38€
-
Irish rib-eye / entrecôte Irlandaise , primeurgroentjes, béarnaisse, frietjes 36€
-
côte a l'os ( 1KG) , witlofsalade , kropsla, béarnaise, frietjes 35€ P/P
-
kabeljauwhaasje / cabillaud , stoep met bloemkool, grijze garnalen, citroenboter 34€
-
steak tartaar / tartare de boeuf 28€
-
asperges a la flamande , mimosa van ei, geklaarde boter krieltjes 29€