menukaart
Eerst
-
vitello tonnato / carpaccio de veau / veal carpaccio 22
-
garnaalkroketten / croquettes au crevettes / shrimp croquettes 24
-
Bourgondische slakken / escargots de bourgogne / Burgundy snales 19
-
handgesneden Schotse gerookte zalm / saumon fumé / smoked salmon 24
-
1/2 kreeft /homard / lobster "belle vue" 34
-
kaaskroketjes / fondue parmezaan / cheesecroquettes 19
-
asperges a la flamande / asparagus 24
Traditionele keuken
-
zeetong / sole meunière / dover sole , kropsla , frietjes, tartare 42
-
Ossehaas / filet de boeuf /beef filet, gegrilde groentjes, pepersaus of kruidenboter, frietjes 39
-
côte a l'os / côte de boeuf / t-bone (1KG) , kropsla, béarnaise, frietjes 39 P/P
-
black Angus beef "grain fed" / entrecôte black Angus, gegrilde groentjes, chimichuri, frietjes 39
-
Gegrilde tonijn /thon /tuna, couscoussalade met asperges 35
-
Kabeljauw royal / cabillaud / cod, rigatonepasta, asperges, salieboter, limoen 36
-
Kreeft / homard / lobster , "belle vue", kropsla, eitje, cocktailsaus 62
-
steak tartare / tartare de boeuf / beef tartare, kropsla, frietjes 29
-
Reuze gambas gegrild / gamberoni grillé , salade mix , tartaarsaks 38
-
kalfsescalope / escalope de veau / veal escalope Siciliana, patate al forno 29