Spring naar inhoud

  • HOME
  • MENU
  • WIJNKAART
  • GALERIJ
  • CONTACT
Menu
  • HOME
  • MENU
  • WIJNKAART
  • GALERIJ
  • CONTACT

menukaart





Eerst

  • vitello tonnato ( kalfscarpaccio) 22
  • garnaalkroketten / croquettes au crevettes , peterselie, citroen 22
  • Bourgondische slakken / escargots de Bourgogne 19
  • 1/2 kreeft grillé , 1/2 Homard grillé ( 2 pers.). 32 P/P
  • ganzenleverterrine / terrine de foie gras, rozijnkramiek van aux merveilleux 26
  • Handgesneden Schotse zalm / saumon fumé, ui, peterselie, citroen 24
  • Asperges a la Flamande 24

Traditionele keuken

  • Kreeft/homard (600GR), grillé / espeletteboter / basmatirijst 64
  • zeetong / sole meunière , kropsla , frietjes, tartare 39
  • Ossehaas / filet de boeuf / gegrilde groentjes, pepersaus of kruidenboter, frietjes 39
  • côte a l'os ( 1KG) , witlofsalade , kropsla, béarnaise, frietjes 38 P/P
  • black Angus beef "grain fed" / entrecôte black Angus, gegrilde groentjes, chimichuri, frietjes 38
  • haantje / coquelette, witlofsalade, jus, frietjes 29
  • kabeljauw "Royal"/ cabbilaud "Royal", Mechelse asperges, mousseline, puree 35
  • Tomaat garnaal / tomate crevettes zoals het hoort 32
  • Steak tartaar minute / steak tartare minute, kropsla, frietjes 29

springbreak
gesloten van 13/03 tem 23/03

OPENINGSUREN

open op vrijdag, zaterdag, zondag en maandag

voor te lunchen van 12 00 tot 14 00

voor te dineren van 18 00 tot 21 00

gesloten op dinsdag, woensdag en donderdag

PARKEREN

vier parkings op 500 meter afstand van ons, nl. parking Vrijdagmarkt, parking Reep (onder het Sint – Bavohumaniora), Kouter en Sint Michiels.

Design by BVW Design