menukaart
Eerst
-
vitello tonnato ( kalfscarpaccio) 22
-
garnaalkroketten / croquettes au crevettes , peterselie, citroen 22
-
Bourgondische slakken / escargots de Bourgogne 19
-
1/2 kreeft grillé , 1/2 Homard grillé ( 2 pers.). 32 P/P
-
ganzenleverterrine / terrine de foie gras, rozijnkramiek van aux merveilleux 26
-
Handgesneden Schotse zalm / saumon fumé, ui, peterselie, citroen 24
-
Asperges a la Flamande 24
Traditionele keuken
-
Kreeft/homard (600GR), grillé / espeletteboter / basmatirijst 64
-
zeetong / sole meunière , kropsla , frietjes, tartare 39
-
Ossehaas / filet de boeuf / gegrilde groentjes, pepersaus of kruidenboter, frietjes 39
-
côte a l'os ( 1KG) , witlofsalade , kropsla, béarnaise, frietjes 38 P/P
-
black Angus beef "grain fed" / entrecôte black Angus, gegrilde groentjes, chimichuri, frietjes 38
-
haantje / coquelette, witlofsalade, jus, frietjes 29
-
kabeljauw "Royal"/ cabbilaud "Royal", Mechelse asperges, mousseline, puree 35
-
Tomaat garnaal / tomate crevettes zoals het hoort 32
-
Steak tartaar minute / steak tartare minute, kropsla, frietjes 29