menukaart
Eerst
-
vitello tonnato / carpaccio de veau / veal carpaccio 22
-
garnaalkroketten / croquettes au crevettes / shrimp croquettes 24
-
Bourgondische slakken / escargots de bourgogne / Burgundy snales 19
-
handgesneden Schotse gerookte zalm / saumon fumé / smoked salmon 24
-
terrine van ganzenlever / foie gras / gooseliver 28
-
bisque van grijze garnalen / bisque de crevettes / fishsoup 19
-
1/2 kreeft grillé , 1/2 homard grillé , 1/2 tobster grillé 34 P/P
Traditionele keuken
-
zeetong / sole meunière / dover sole , kropsla , frietjes, tartare 42
-
Ossehaas / filet de boeuf /beef filet, gegrilde groentjes, pepersaus of kruidenboter, frietjes 41
-
côte a l'os / côte de boeuf / t-bone (1KG) , kropsla, béarnaise, frietjes 41 P/P
-
black Angus beef "grain fed" / entrecôte black Angus, gegrilde groentjes, chimichuri, frietjes 39
-
Reuze gambas gegrild / gamberoni grillé , salade mix , tartaresaus 38
-
bistecca fiorentina , mixed salade ,chimichuri, frietjes ( min 1,1 KG) 2PERS 10€ per 100GR
-
Kabeljauw"royal" / cabillaud"royal / cod"royal", raviolini van porcini, jus 36
-
Kreeft / homard / tobster (600GR) , grillé met boschampignons 68
-
Fazantfilet / filet de faisan / filet of pheasant , wildgarnituur, finne champagne P/P34
-
Raviolini van porcini, boschampignons, jus , parmigiano. (VEGGIE) 28