menukaart
Eerst
-
vitello tonnato / carpaccio de veau / veal carpaccio 22
-
garnaalkroketten / croquettes au crevettes / shrimp croquettes 24
-
Bourgondische slakken / escargots de bourgogne / Burgundy snales 19
-
handgesneden Schotse gerookte zalm / saumon fumé / smoked salmon 24
-
1/2 kreeft , 1/2 homard , 1/2 lobster "belle vue" of grillé 34 P/P
-
burrata di Andria , selectie van mini tomaatjes, xtra viérge olie, basilicum 20
-
asperges à la flamande / asparagus flemish way 24
Traditionele keuken
-
zeetong / sole meunière / dover sole , kropsla , frietjes, tartare 42
-
Ossehaas / filet de boeuf /beef filet, gegrilde groentjes, pepersaus of kruidenboter, frietjes 43
-
côte a l'os / côte de boeuf / t-bone (1KG) , kropsla, béarnaise, frietjes 41 P/P
-
black Angus beef "grain fed" / entrecôte black Angus, gegrilde groentjes, chimichuri, frietjes 39
-
Reuze gambas gegrild / gamberoni grillé , salade mix , tartaresaus 38
-
kreeft / homard / lobster , "belle vue" of "grillé 68
-
tonijn grillé / thon grillé / grilled tuna, groene asperges, couscoussalade 36
-
tomaat garnaal / tomate crevette / shrimpsalade 35
-
steak tartaar / steak tartare / beef tartare, kropsla, frietjes 29
-
kabeljauwhaasje / cabillaud / cod, raviolini van langoustines, salieboter 36
open op paaszondag en paasmaandag












