menukaart
Eerst
-
vitello tonnato / carpaccio de veau / veal carpaccio 22
-
garnaalkroketten / croquettes au crevettes / shrimp croquettes 24
-
Bourgondische slakken / escargots de bourgogne / Burgundy snales 19
-
handgesneden Schotse gerookte zalm / saumon fumé / smoked salmon 24
-
1/2 kreeft grillé , 1/2 homard grillé , 1/2 tobster grillé 34 P/P
-
wildpaté / paté de gibier, slaatje met vijgen , vijgencomplot 19
-
ST-Jacobsnootjes / coquille St-Jacques / scalops au gratin 25
Traditionele keuken
-
zeetong / sole meunière / dover sole , kropsla , frietjes, tartare 42
-
Ossehaas / filet de boeuf /beef filet, gegrilde groentjes, pepersaus of kruidenboter, frietjes 41
-
côte a l'os / côte de boeuf / t-bone (1KG) , kropsla, béarnaise, frietjes 41 P/P
-
black Angus beef "grain fed" / entrecôte black Angus, gegrilde groentjes, chimichuri, frietjes 39
-
Reuze gambas gegrild / gamberoni grillé , salade mix , tartaresaus 38
-
Kreeft / homard / tobster (600GR) , grillé met boschampignons 68
-
Fazantfilet / filet de faisan / filet of pheasant , wildgarnituur, finne champagne P/P34
-
hertenkalffilet / filet de biche / venison filet, wildgarnituur, portosausje 35
-
kabeljauwhaasje "royal / cabillaud"royal / cod"royal", puree,mouselline,grijze garnalen 36